Heb jij een iPhone XS Max? Je vindt je nieuwe iPhone XS Max hoesje hier bij ons, zonder verzendkosten, in de premium kwaliteit en met gratis screen protector.

 

iPhone XS Max hoesjes kopen

De iPhone XS Max is het grootste model van de smartphone-X-serie van Apple met een 6,5-inch Super Retina Display. De nieuwe A12 Bionic-chip is geïnstalleerd, die tot 50% snellere rekenkracht biedt en dus nog kortere laadtijden en nog betere grafische toepassingen mogelijk maakt. Bovendien verbruiken de efficiënte kernen tot 50% minder energie, wat de batterij duidelijk ten goede komt.

Grootte is alles, de iPhone XS Max heeft een gigantisch 6,5-inch display. Wij vinden dat enorm, zodat je zeker genoeg ruimte hebt voor alle apps en comfortabel een video kunt kijken. Apple biedt de iPhone XS Max aan in de kleuren goud, spacegrey en zilver, klassiek chique en tijdloos. De camera heeft ook een grote update gekregen in vergelijking met voorgangers. Dankzij een innovatieve sensor, ISP en Neural Engine schijnen foto’s en video’s in een heel nieuw licht, vooral bij portretopnamen. Bovendien neemt de 12-megapixelcamera met dubbele achterzijde video’s op in 4K met maximaal 60 fps, wat natuurlijk veel geheugen kost. Hier komen de nieuwe opslagformaten van de iPhone XS Max alle filmmakers goed van pas: tot 512 GB kan hier worden gekozen.

iPhone XS Max hoesjes

iPhone XS Max hoesjes vind je volop in het assortiment van iPhoneCompleet. Als je hier niet vindt wat je zoekt, neem dan contact met ons op en wij zullen zien of wij ons assortiment kunnen uitbreiden. Je kunt er zeker van zijn dat je een duurzaam iPhone XS Max hoesje van hoge kwaliteit ontvangt, want alleen producten die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, komen in ons assortiment terecht.

Als je niet zeker weet welk iPhone XS Max hoesje de juiste is voor u, helpen wij je graag. Voor al uw vragen of advies staan wij tot je beschikking tijdens, per e-mail, telefoon of whatsapp. Onze klantenservice zal je graag helpen, zowel voor als na de aankoop, mocht dat nodig zijn.