Campings in België

Niet direct gericht op iPhone hoesjes en accessoires, maar daarom niet minder leuk is mijn nieuwe website met campings in België. Zeker door de huidige omstandigheden met corona is vakantie dichtbij huis voor veel mensen een veilig gevoel. België is dan een perfect vakantieland waar je van alles kunt beleven. Relaxen aan de stranden aan de Belgische kust of het avontuur opzoeken in de Belgische Ardennen.

België heeft veel campings, van grote tot kleine campings, maar ook natuurcampings en andere themacampings. Op de nieuwe website www.belgiecamping.nl verzamelen we al deze campings. De campings worden duidelijk gesorteerd op provincie zodat je snel een camping vindt die bij je past.

Campings aan de Belgische kust

Zee en strand zijn bijzonder geliefd in België, maar ook door Nederlanders die hier op vakantie zijn. De stranden zijn breed en bieden volop ruimte om heerlijk ontspannen te relaxen. Maar er zijn ook leuke steden in de buurt om een bezoekje te brengen, denk bijvoorbeeld aan Brugge. Langs de Belgische kust (West-Vlaanderen) vind je diverse mooie campings waar jong en oud zich zeker zullen vermaken.

>> Bekijk de campings aan de kust

Campings in de Ardennen

Wie België zegt, denkt al snel aan de Ardennen. Dit prachtige natuurgebied heeft volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, klimmen, absailen, kanoën of meer. Vervelen is er in de Ardennen zeker niet bij. Je waant je in een compleet andere wereld, maar bent toch maar een paar uur van huis. Ideaal toch. Ga je kamperen in de Ardennen? Dan heb je keus uit mooie campings in de provincies Luik en Luxemburg.

>> Bekijk de campings in Luik

>> Bekijk de campings in Luxemburg

Op vakantie naar België? Oriënteer je dan op leuke campings voor kinderen en volwassenen.

  • Berichtcategorie:Tips
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een antwoord