iPhone 12: de nieuwe iPhone van 2020

Het duurt niet lang meer tot de introductie van de iPhone 12. Deze wordt verwacht in september of oktober 2020. In januari schreven we al over de geruchten over de nieuwe iPhone 12, inmiddels is er wel iets meer bekend. Maar ook dit zijn natuurlijk allemaal nog geruchten over de nieuwste iPhone en kan Apple maar weinig verborgen houden over het nieuwe design en de nieuwe functionaliteit. Wij vertellen je graag meer over de nieuwe iPhone 12.

De iPhone 12 zullen belangrijke updates bevatten, waarbij de eerste aanpassingen in het design worden geïntroduceerd die we hebben gezien sinds de iPhone X in 2017 werd uitgebracht.

Er zullen waarschijnlijk vier iPhones in drie schermformaten komen met schermafmetingen van 5,4, 6,7 en 6,1 inch (x2).

Het gerucht gaat dat de 6,7-inch iPhone en één 6,1-inch model duurdere modellen met drie-lens camera’s zullen zijn, terwijl de 5,4 en de andere 6,1-inch modellen goedkopere iPhones met dual-lens camera’s worden. Alle iPhones zullen in 2020 naar verwachting voorzien zijn van OLED-displaytechnologie, ongeacht de prijs, en een 120Hz “ProMotion”-verversingssnelheid zou kunnen worden opgenomen in sommige van de duurdere modellen, hoewel dat niet gegarandeerd is vanwege de beperkte levensduur van de batterij en Apple wacht wellicht tot 2021 om de functie toe te voegen.

Volgens de geruchten zal het 5.4 inch model van de iPhone 12 de kleinste iPhone worden die Apple heeft uitgebracht sinds de 4.7-inch iPhone SE. Met 6,7 inch zal de iPhone 12 Pro de grootste iPhone van Apple tot nu toe zijn, zelfs groter dan de 6,5 inch iPhone 11 Pro Max. De twee 6.1-inch modellen zullen qua grootte vergelijkbaar zijn met de bestaande iPhone 11.

Hoesjes bestellen voor de iPhone 12

De eerste modellen iPhone hoesjes voor de iPhone 12 druppelen al langzaam binnen bij iPhoneCompleet en na de zomervakantie zullen we het assortiment echt gaan uitbreiden met iPhone 12 hoesjes voor elk model. Houd onze website, social media en nieuwsbrief daarom in de gaten om als eerste op de hoogte te worden gebracht van onze nieuwe iPhone hoesjes voor de iPhone 12.

Wil jij graag een kleinere iPhone? Dan kan het dus zeker de moeite zijn om te wachten op de iPhone 12 met z’n 5,4 inch.

Geef een reactie