Op zoek naar de beste iPhone 5C hoesjes of een ander accessoire voor je iPhone 5C kopen? Kijk zeker eens rond in het assortiment van iPhoneCompleet! Als specialist in iPhone hoesjes mag in onze webshop de iPhone 5C natuurlijk niet ontbreken. Want ook al beschikt de iPhone 5C over een stevige behuizing in vrolijke felle kleurtjes, je wilt toch niet dat er krasjes op het scherm of de achterkant komen. Kies daarom een iPhone 5C hoesje dat past bij jouw stijl zodat je iPhone echt bij je past.

iPhone 5c hoesjes bestellen

De iPhone 5C is tot nu toe het enige iPhone model dat in de 5 heldere kleuren is verschenen, namelijk groen, wit, blauw, roze en geel. In de webshop vind je hoesjes in exact deze kleuren, maar natuurlijk ook juist totaal andere kleuren. Uiteraard zijn er ook transparante iPhone 5C hoesjes waarmee de originele kleur goed zichtbaar blijft, maar ook zijn er wallet book cases van leer die juist niets meer van de originele kleur laten zien.

iphone 5c alle kleuren

iPhone 5C hoesjes voor kinderen

Omdat de iPhone 5C een budgetmodel iPhone is, wordt deze ook veel door kinderen gebruikt. Juist voor de kinderen zoek je een goede bescherming, want helemaal als de iPhone 5C overal mee naar toe gaat, is het belangrijk om deze goed te beschermen. Deze bescherming vind je bij iPhoneCompleet met hoesjes die juist kinderen superleuk vinden maar die ook voldoende beschermen. De Mickey Mouse en Minion hoesjes zijn bijvoorbeeld populair, maar juist ook de leren hoesjes worden door kinderen veel gebruikt.

iPhone 5C accessoires

Naast de iPhone 5C hoesjes koop je bij iPhoneCompleet ook handige accessoires voor de iPhone 5C zoals screen protectors en tempered glass protectors, oplaadkabels en houders. Je maakt je iPhone 5C dan ook helemaal compleet bij iPhoneCompleet.nl.