Wil jij een iPhone 5 hoesje bestellen? Het assortiment is niet meer direct te bestellen via de webshop, maar wij hebben nog veel hoesjes voor alle modellen uit de iPhone 5 serie op voorraad. Stuur ons een berichtje met je wensen en je ontvangt een overzicht van onze voorraad. Vergeet daarbij niet te vermelden om welke type iPhone 5 het exact gaat.

iphone 5s hoesjes kopen

De iPhone 5 bracht talloze vernieuwingen ten opzichte van de iPhone 4. Deze iPhone beschikt over een Lightning-aansluiting, een groter 4-inch scherm en een verbeterde 8 megapixel camera. De populaire smartphone is gemaakt van glas en aluminium. De iPhone 5 is in 2012 gelanceerd en van begin af aan al erg populair. In september 2013 kwam de opvolger van de iPhone 5, namelijk de iPhone 5S. Deze heeft exact dezelfde afmetingen als de iPhone 5, maar verschilt qua prestaties.

Wil jij jouw iPhone 5 / iPhone 5S / iPhone SE goed beschermen?

Met een hoesje voor jouw iPhone 5/5S/SE bescherm je jouw telefoon voor slijtage, weersomstandigheden, beschadigingen, valschade en dergelijke. Een ongelukje is namelijk zo gebeurd. Er kan op elke plaats en tijd wel iets gebeuren waardoor je telefoon kan beschadigen. Het zijn allemaal van die situaties waar je zelf geen controle op hebt. Dit maakt het natuurlijk extra vervelend als jouw iPhone 5 door zo’n omstandigheid beschadigd of kapot gaat.

Let op: Alle hoesjes passen op de iPhone SE, iPhone 5 en iPhone 5S!

De aanschaf van een iPhone 5S hoesje is dan ook erg belangrijk. Het is een unieke iPhone die je goed moet beschermen. Daarom zijn er diverse hoesjes voor de iPhone 5, iPhone 5S en iPhone SE verkrijgbaar. Je kunt bij iPhoneCompleet verschillende hoesjes vinden. Je kunt denken aan: hardcases, siliconen hoesjes, insteekhoesjes, portemonnee hoesjes, TPU hoesjes, hoesjes tegen extreme valbescherming, book cases en flip cases. Daarnaast zijn de hoesjes in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen. Er is voor iedereen een hoesje te vinden.

Welk iPhone 5S hoesje past bij jou?

Denk wel goed na voordat je een hoesje koopt. Het is namelijk erg belangrijk dat je een goede keuze maakt en dat het hoesje goed bij jouw situatie en jouw stijl past. Bedenk je daarom goed in wat voor situaties je terecht komt en welk hoesje voor jouw type iPhone daarvoor geschikt is. Er zijn diverse omstandigheden en situaties die ervoor zorgen dat het kiezen van een goed hoesje belangrijk is. Gelukkig speelt iPhoneCompleet daar goed op in en kun ook jij jouw ideale hoesje voor de iPhone 5, iPhone 5S en iPhone SE in onze webshop vinden.