iPhone 6 hoesje kopen?

Heb jij een iPhone 6 of iPhone 6s en zoek je nog een goed hoesje dat je iPhone beschermt, maar ook nog eens perfect past bij jouw stijl? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op iPhoneCompleet vind je allerlei mooie hoesjes voor de iPhone 6/6S. Wij verkopen uitsluitend hoesjes waar we zelf ook blij van worden, oftewel van een goede kwaliteit, met mooie designs en in prachtige kleuren.

iPhone 6 hoesjes passen altijd ook om de iPhone 6s en in veel gevallen ook om de iPhone 7 en iPhone 8.

Vind jouw nieuwe iPhone 6 hoesje

Alle hoesjes bekijken

iPhone 6 Plus hoesje: de grote broer

De net iets grotere broer van de iPhone 6 is de iPhone 6 plus. Ook voor dit iPhone model vind je een ruime keus in hoesjes op iPhoneCompleet.

De iPhone 6 en iPhone 6 plus verschenen in 2014 en zijn dus al heel wat jaartjes op de markt. Toch kom je dit model iPhone nog heel regelmatig tegen en is er ook nog steeds vraag naar hoesjes voor de iPhone 6/6S [+]. Lees meer over alle iPhone 6[s] functies en specificaties op Wikipedia.

Verschillen tussen iPhone 6[S] en iPhone 6+

  • Formaat: het scherm van de iPhone 6 is 4,7 inch en van de iPhone 6+ is het scherm 5,5 inch
  • Batterij: deze is groter bij de iPhone 6+ en gaat langer mee
  • Camera: minimaal verschil waarbij de iPhone 6+ camera iets beter resultaat geeft in situaties met weinig licht

Bekijk een video over de iPhone 6 vergeleken met de iPhone 6+

Welk hoesje past bij mij?

Er is veel keus in iPhone 6[S] hoesjes en de vraag kan dan ook bij je opkomen: Welk hoesje past bij mij? Allereerst is het belangrijk te bedenken of je een wallet case of back case wilt. Het grote verschil is dat je in de wallet case ook pasjes mee kunt nemen. Vervolgens kun je nadenken over de uitstraling van je iPhone 6 hoesje. Wil je een neutrale uitstraling kies dan voor een uni kleur, maar er zijn ook leuke hoesjes met prints zoals het Pokemon hoesje voor de iPhone 6.

iPhone 6 hoesje met koord

Speciale aandacht geven we ook graag aan de iPhone hoesjes met koord voor de iPhone 6. Deze zijn momenteel erg populair en voor meerdere modellen verkrijgbaar.

iphone 6 hoesje kopen
iPhone 6plus hoesje kopen
iPhone 6 accessoires

Het beste iPhone 6 hoesje?

Natuurlijk is het afhankelijk van je eigen voorkeur en smaak wat voor jou het beste hoesje is. Gelukkig vind je op iPhoneCompleet zoveel verschillende iPhone hoesjes dat er ongetwijfeld iets voor je bij zit. De kwaliteit van de hoesjes is voor ons erg belangrijk en we letten bij de inkoop hier dus goed op. Welk hoesje je dus ook kiest, je hebt zeker een hoesje van premium kwaliteit dat je mooie iPhone 6[s] goed beschermt.