Ontdek op iPhoneCompleet de mooiste iPhone 7 hoesjes waarmee je iPhone goed beschermd blijft, maar ook nog eens heel stijlvol. 

iphone 7 hoesjesOver de iPhone 7

Qua afmeting is de iPhone 7 exact hetzelfde als de iPhone 6 en iPhone 6S. Toch zijn de iPhone 6/6S hoesjes helaas niet bruikbaar voor de iPhone 7, want de lens van de camera is bij de iPhone 7 net iets groter en zit iets op een andere plek. Hierdoor krijg je een wazig stuk op je foto’s als je toch een iPhone 6/6S hoesje gebruikt.

iPhone 7 vs iPhone 8

De iPhone 7 en iPhone 8 hebben exact dezelfde afmeting en hoesjes voor de iPhone 7 passen dus ook altijd om de iPhone 8.

Andere kenmerken van de iPhone 7 zijn:

  • sneller en de batterij gaat een stuk langer mee
  • betere 12-MP camera zodat je nog mooiere fotos’s kunt maken
  • stereospeakers leveren geweldig geluid
  • helderste, meest kleurrijke iPhone-display tot nu toe
  • spat‑ en waterbestendig
  • in 5 kleuren: roségoud, goud, spacegrijs, gitzwart en zwart
  • capaciteit: 32GB, 128GB en 256GB

iPhone 7 hoesjes kopen

Heb jij zo’n mooie iPhone 7 dan wil je hiervoor vast niet zomaar een hoesje, maar een mooi hoesje waarmee je de uitstraling van je iPhone 7 luxe houdt. Dit zijn dan ook precies de hoesjes waar ik naar zoek voor iPhoneCompleet. In plaats van hoesjes die je tegenwoordig op elke markt koopt, vind je hier hoesjes van mooie kwaliteit en een luxe uitstraling. Regelmatig voegen we nieuwe hoesjes toe aan het assortiment zodat we je steeds iets kunnen bieden dat bij je past.

Overige iPhone 7 accessoires

Op iPhoneCompleet vind je overigens niet alleen iPhone 7 hoesjes, maar ook andere accessoires zoals screen protectors in exact de juiste maat en handige iPhone 7 sportaccessoires. Ook goede opladers ontbreken natuurlijk niet in de webshop.

Past een iPhone 6/6S hoesje ook om een iPhone 7?

Helaas het antwoord hierop negatief. Ook al zijn de iPhone 6/6S en de iPhone 7 exact even groot en dik, toch is er een belangrijk verschil en dat is de cameralens. Aangezien de lens van de iPhone 7 iets groter is, passen de iPhone 6/6S hoesjes dus net niet om de iPhone 7. Daarnaast is aan de onderkant van je iPhone 7 geen head jack connector meer (voor oordopjes), dus ook daar is een verschil. Er zijn leveranciers die hun iPhone 7 hoesjes ook geschikt maken voor de iPhone 6/6S, maar dit vermelden wij indien van toepassing altijd duidelijk op de site.