Ben je op zoek naar een goede bescherming van je iPhone 8? Bij iPhoneCompleet.nl ben je aan het juiste adres voor een afwisselend aanbod hoesjes voor de iPhone 8. Hoesjes van polycarbonaat of TPU, in modellen als wallet case en in verschillende kleuren, in het assortiment is een passend hoesje voor iedereen.

Feiten & cijfers over de iPhone 8

De iPhone 8 is een 4,7-inch toestel van Apple en is in het najaar van 2017 op de markt gekomen. De iPhone 8 is een echte aanrader voor mensen die een normale schermgrootte van 4,7-inch willen. Deze telefoon is erg handig in gebruik doordat hij een glazen achterkant heeft, wat draadloos opladen mogelijk maakt en hij past gewoon i je broekzak. Door de glazen achterkant ziet het design er anders uit dan eerdere toestellen van Apple. De iPhone 8 heeft een scherm met True Tone. Hierdoor kleurt het scherm mee met het omgevingslicht. Er zit ook een snelle A11-processor in, deze is in vergelijking met de eerdere toestellen erg energiezuinig is. Ook is de interne hardware vernieuwd en de camera verbeterd. Het is dus een fraai gedesignde telefoon, die veel comfort en luxe biedt.

Goede bescherming is belangrijk

Het is belangrijk om deze luxe telefoon goed te beschermen. Daarom zijn er iPhone 8 hoesjes in het leven geroepen. Deze hoesjes zijn zo ontworpen dat de iPhone 8 optimale bescherming geniet. Met een iPhone 8 hoesje bescherm je jouw telefoon voor: slijtage, weersomstandigheden, beschadigingen, valschade en dergelijke. Het zou natuurlijk zonde zijn als jouw gloednieuwe iPhone 8 schade oploopt door slijtage of een ongelukje. Buitenshuis heb je namelijk niet altijd invloed op alle omstandigheden zoals: het weer, drukte, stress en andere ongemakken. Hierdoor kan er sneller iets met jouw iPhone 8 gebeuren. Daarom is een hoesje echt belangrijk. En zeg nou zelf… een mooi iPhone 8 hoesje is ook gewoon heel gaaf! Want iPhone hoesjes heb je nooit teveel!

Verschillende uitvoeringen

De iPhone 8 hoesjes zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Er is dus voor iedereen wat wils. Er zijn diverse hoesjes verkrijgbaar en die maken jouw iPhone 8 uniek. Bij iPhoneCompleet vind je een ruime keus aan iPhone 8 hoesjes. Stop daarom met zoeken en kies je perfecte iPhone 8 hoesje uit bij iPhone compleet.

iPhone 8 hoesjes kopen

Om de nieuwe iPhone 8 te beschermen, is een beschermend hoesje, al dan niet met screen protector of tempered glass, zeer aan te bevelen. Hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vormen en kleuren.

Hoesjes van verschillende materialen

De iPhone 8 hoesjes zijn van diverse materialen gemaakt. Hieronder een korte uitleg van de meest voorkomende materialen:

  • Polycarbonaat is een familie van polyester. Polycarbonaat kan voorkomen in transparant en gekleurde vorm en beschikt over een hoge slagvastheid.
  • TPU is een afkorting voor thermoplastische polyurethaan, een zogenaamd kunststof / siliconen mengsel.
  • Kunstleer is gewoonlijk een composiet van een textiel basisdrager en een kunststof deklaag. In deze weefsels bevinden zich natuurlijke en/of chemische vezels of gemengde weefsels die vaak bekleed zijn met zacht PVC.
  • Aluminium is een chemisch element, een zilverwit lichtmetaal

Snelle verzending van je bestelling

Je wilt je iPhone 8 onmiddellijk beschermen of je zoekt een iPhone 8 hoesje om snel cadeau te geven? Voor iPhoneCompleet geen probleem. Wij hebben de hoesjes op voorraad is en versturen over het algemeen dan ook binnen 24 uur na bestelling.