iPhone autohouder nodig? Een veilige keuze, want je iPhone gebruiken tijdens het autorijden is nooit verstandig. Maar toch heb je de iPhone soms nodig, bijvoorbeeld voor je navigatie, muziek of iets anders. Het slimste is dan om je iPhone te bevestigen in een goede autohouder zodat je er zeker niet mee in je hand zit.

Soorten iPhone autohouder

Er zijn diverse soorten autohouders, namelijk houders die je met een zuignap bijvoorbeeld aan het raam bevestigt en autohouders die je vastklemt in het ventilatierooster van je auto. Welke soort autohouder jouw voorkeur heeft is natuurlijk afhankelijk van wat je zelf handig vindt. Beide soorten autohouder kunnen goed stevig worden vastgemaakt en zorgen er dan ook voor dat je iPhone goed en veilig op z’n plek blijft zitten. Een houder met zuignap kan ook nog een flexibele stang hebben die je precies zo kunt instellen als je handig vindt.

Bij iPhoneCompleet vind je autohouders voor vrijwel elk model iPhone. Er zijn universele autohouders die verstelbaar zijn en waar dus diverse modellen voor beschikbaar zijn, maar ook zijn er autohouders die exact op maat voor je iPhone zijn.

iPhone autohouders en andere accessoires in het assortiment

iPhone 6/6S autohouder in ventilatierooster

iphone autohouder iphone 6
Autohouder voor de iPhone 6/6S die in het ventilatierooster is bevestigd.

iPhone 5/5S autohouder in ventilatierooster

Autohouder iPhone 5/5S ventilatierooster
iPhone 5/5S autohouder voor het ventilatierooster

Naast bovengenoemde autohouders vind je bij iPhoneCompleet.nl nog meer handige accessoires die het gebruik van je iPhone in de auto handiger en veiliger maken. Denk hierbij aan de bluetooth carkit, USB autoladers en een standaard die blijft kleven op het dashboard.