Apple bracht met de iPhone X in 2017 een totaal nieuwe iPhone uit. Een iPhone die anders was dan haar voorgangers. Dit bracht nogal wat veranderingen teweeg. Dit was de eerste iPhone met FaceID en een nieuw design met smallere schermranden. Het is weer een uniek juweeltje waarmee Apple zich weer van alle andere telefoonmerken onderscheidt.

Bescherming

Met een hoesje voor jouw iPhone X bescherm je jouw telefoon tegen slijtage, weersomstandigheden, beschadigingen, valschade en dergelijke. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Er kan op elke plaats en tijd wel iets gebeuren waardoor jouw iPhone X kan beschadigen. Iemand kan tegen je aanstoten waardoor je telefoon valt. Je laat hem zelf vallen of komt er met iets scherps tegen aan. Het zijn allemaal van die situaties waar je zelf geen controle op hebt. Dit maakt het natuurlijk extra vervelend als jouw iPhone X door zo’n omstandigheid beschadigd of kapot gaat. Daarom is bescherming van een hoesje belangrijk. Bovendien kan het vaak handig zijn, daar je hoesje vaak ook als portemonnee kan dienen.

Soorten iPhone X hoesjes

Je kunt denken aan: hardcases, siliconen hoesjes, insteekhoesjes, portemonnee hoesjes, TPU hoesjes, hoesjes tegen extreme valbescherming, booktype en flipcases. Niemand is namelijk hetzelfde en iedereen vindt wat anders handig. Wellicht wil iemand zijn hoesje ook als portemonnee gebruiken? Of wil je juist een krasbestendig hoesje? Allemaal dingen waardoor er zoveel diversiteit in het aanbod is. Daarnaast zijn de hoesjes in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen.   Er is voor iedereen een hoesje te vinden.

Advies

Indien je er niet uitkomt kun je altijd contact opnemen met iPhone compleet. Wij helpen jou met de juiste keuze en kunnen je van advies voorzien. Een hoesje schaf je namelijk niet zomaar aan. Weet je wel wat je wilt dat kan ook, dan kun je gewoon het hoesje bestellen dat bij jou past.