Dit jaar kom jij op Moederdag niet met een standaard bosje bloemen of geurtje aan… Nee hoor, wees origineel en geef je moeder een mooi iPhone hoesje of accessoire. Daar wordt toch elke moeder blij van!

Wanneer is het Moederdag in 2023?

Het is Moederdag op 14 mei 2023! Uiteraard staat moederdag in het teken van het verwennen van je moeder en mag een ontbijtje op bed niet ontbreken. Helemaal blij maak je je moeder als ze de rest van de dag ook niets hoeft te doen. En om het af te maken verwen je je moeder natuurlijk ook nog met een mooi cadeautje. Een hoesje voor haar iPhone bijvoorbeeld!

Voordelig Moederdagcadeautje kopen?

Natuurlijk geef je graag iets moois aan je moeder, maar moet je ook een beetje op de kosten letten. Daarom hebben we een kortingscode waarmee je 25% korting op je bestelling krijgt. Handig toch?! Vul onderstaande code in tijdens het afrekenen en de korting wordt direct verwerkt.

mama25

gebruik deze kortingscode en bestel nu extra voordelig

Bestellen kan tot vrijdagmiddag 12 mei 15.00 uur, je hebt je hoesje dan zaterdag in huis (tenzij de post te laat is)! We adviseren je daarom wel om iets eerder te bestellen, zodat je zeker weet dat je hoesje op tijd binnen is). We pakken het zelfs al feestelijk voor je in en uiteraard met gratis screen protector.

Cadeautips voor Moederdag

We weten wat jouw moeder mooi vindt en wat de trends zijn op dit moment. Als je twijfelt kun je altijd even contact opnemen om met je mee te denken.

Populaire iPhone hoesjes

Of bekijk hieronder een greep uit ons assortiment:

iPhone accessoires

Kies jij niet voor een iPhone hoesje, maar liever een leuk accessoire? Ook dan vind je bij ons veel keus. In 2023 worden veel moeders erg blij van een handige pop socket of ring kickstand. Ook de touch pennen zijn populair bij moeders.

Tenslotte

Moederdag 2023 is anders dan anders en dat verdient een speciaal cadeautje. Natuurlijk verpakken wij jouw cadeautje extra feestelijk deze moederdag. Geef dit wel even aan bij de opmerkingen tijdens je bestelling!

>> iPhone cases