Dit jaar kom jij op Moederdag niet met een standaard bosje bloemen of geurtje aan… Nee hoor, wees origineel en geef je moeder een mooi iPhone hoesje of accessoire. Daar wordt toch elke moeder blij van!

Wanneer is het Moederdag in 2020?

Het is Moederdag op 10 mei 2020! Uiteraard staat moederdag in het teken van het verwennen van je moeder en mag een ontbijtje op bed niet ontbreken. Helemaal blij maak je je moeder als ze de rest van de dag ook niets hoeft te doen. En om het af te maken verwen je je moeder natuurlijk ook nog met een mooi cadeautje. Een hoesje voor haar iPhone bijvoorbeeld!

Voordelig Moederdagcadeautje kopen?

Natuurlijk geef je graag iets moois aan je moeder, maar moet je ook een beetje op de kosten letten. Daarom hebben we een kortingscode waarmee je 15% korting op je bestelling krijgt. Handig toch?! Vul onderstaande code in tijdens het afrekenen en de korting wordt direct verwerkt.

mama15

gebruik deze kortingscode en bestel extra voordelig

Bestellen kan tot vrijdagmiddag 8 mei 15.00 uur, je hebt je hoesje dan zaterdag in huis (tenzij de post te laat is)! We adviseren je daarom wel om iets eerder te bestellen, zodat je zeker weet dat je hoesje op tijd binnen is) We pakken het zelfs al feestelijk voor je in en uiteraard met gratis screen protector.

Cadeautips voor Moederdag

Om het je helemaal makkelijk te maken, hebben we ook alvast wat goede tips voor je op een rijtje gezet.