10% korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van:

  • Exclusieve Aanbiedingen
  • Nieuwtjes over de iPhone
  • Winacties
  • en meer…

Nieuwsbrief iPhoneCompleet:
veelgestelde vragen over onze nieuwsbrief

Wat is de iPhoneCompleet nieuwsbrief nu precies?
De nieuwsbrief van iPhoneCompleet is een e-mail die niet vaker dan 1x per maand naar jou verzonden wordt. In deze persoonlijke mail brengen we je op de hoogte van de nieuwste artikelen in de webshop, de fijnste aanbiedingen en geven we je nuttig advies over je iPhone.

Wat zijn de voordelen van de nieuwsbrief?
De iPhoneCompleet nieuwsbrief heeft ontelbaar veel voordelen. Bij het aanmelden op de nieuwsbrief krijg je direct 15% korting. Naast de nieuwsbriefkorting ben je als abonnee als eerste op de hoogte van alle acties. Nog meer korting dus, maar ook winacties, updates in het assortiment en véél inspiratie: dát is de nieuwsbrief van iPhoneCompleet!

Hoe kun je je aanmelden op de nieuwsbrief van iPhoneCompleet?
Ben je enthousiast geworden? Maar wil je weten hoe je je kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Het ontvangen van de nieuwsbrief in jouw mailbox ontvangen is gelukkig heel eenvoudig. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je het eerste mailtje met daarin de vraag om je e-mailadres te bevestigen. Zodra je dit hebt gedaan, ontvang je weer een mail met daarin de kortingscode van 15%. Nog geen 5 minuten van je tijd dus!

Hoe kan ik me afmelden van de nieuwsbrief?
Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link waarmee je direct kunt afmelden voor de nieuwsbrief. Wil je dus geen mailtjes meer ontvangen van ons? No hard feelings, afmelden is heel eenvoudig!