Stryd Footpod Vermogensmeter met winddetectie voor hardlopers

219,00

Zet op mijn verlanglijstje
Zet op mijn verlanglijstje

Besteld voor 15.00 uur = vandaag verzonden

Categorie:

Let op: Stryd Footpod is uitgesloten van kortingsacties

Stryd is de allereerste tool die is ontwikkeld voor hardlopers om de invloed van de wind te meten. Stryd rapporteert het extra vermogen dat nodig is om luchtweerstand te overwinnen. Met de Stryd weet je hoeveel kracht je nodig hebt om tegen de wind in te lopen, de energie die wordt bespaard als je met de wind mee rent of de energie die wordt bespaard als je in een groep loopt (draften).

Stryd geeft hardlopers de mogelijkheid om van de wind een meetbare en prestatie verhogende kracht te maken. Met de metingen van je Stryd Footpod Vermogensmeter kun je beter trainen en je tijden verder verbeteren. Ook is de tool ideaal om trainingen met elkaar te vergelijken.

Kenmerken van Stryd Footpod Vermogensmeter v3

  • Superbetrouwbare meting omdat de Stryd niet met GPS maar met accelerometers meet.
  • Koppel je Stryd Footpod  aan apparaten met ANT+ of Bluetooth technologie. De Stryd werkt onder andere samen met: Polar V800,  Vantage M,  Garmin FR 15, 225, 230, 235, 620, 630, 920XT, 735XT, 935, 945, Fenix 6, 5X, 3 HR,Vivoactive serie , Suunto Spartan, Ultra, Ambit 2 en 3. Ook is er ondersteuning voor de Apple Watch. Er is tevens een app die gratis te downloaden is.
  • Nieuwe wind opname mogelijkheden: de gehele structuur van de pod is ontworpen om wind te vangen. De behuizing en interne componenten zijn opnieuw ontworpen, met name om de lucht en de wind waar je doorheen loopt te analyseren.
  • Nieuw toegevoegde omgevingssensoren: met temperatuur- en vochtigheidssensoren kun je de omgeving in je voordeel gebruiken.
  • Nieuw toegevoegde magnetosensor: een magnetosensor is toegevoegd om verschillende nieuwe plannen mogelijk te maken, inclusief verbeterde nauwkeurigheid (om toekomstige updates mogelijk te maken).
  • Sterk uitgebreide opslag: 64x uitgebreide opslag in Stryd zal zowel langer gegevens verzamelingen en gegevens zullen met meer precisie worden verzameld.
  • Nieuw, licht systeem met hoge leesbaarheid: het nieuwe licht indicator systeem van Stryd maakt indicaties zoals opladen, volledig opgeladen, koppelen en draadloze verbindingen duidelijk en gemakkelijk te zien, vooral in zonnige omstandigheden.
  • Prettige pod- en clipervaring: Stryd’s vastklikken en loskoppel systeem is supersoepel en moeiteloos, waardoor het schakelen tussen schoenen een fluitje van een cent wordt
  • Verhoogd antennegebruik: het antennebereik van de Stryd is enorm toegenomen, zodat je kunt vertrouwen op elk gegeven dat binnenkomt.

Op Stryd.com lees je nog veel meer info over deze handige tool. Wil jij de Stryd Footpod kopen? Bestel deze nu voordelig online bij iPhoneCompleet en je hebt de Stryd binnen 1 – 2 werkdagen in huis.