iPhone Statief – hand en staand

19,95

Uitverkocht

Categorie:
Zet op mijn verlanglijstje
Zet op mijn verlanglijstje

Ontdek de handige iPhone Pocket Shooter van Wolffilms die je zowel vast kunt houden voor stabiele beelden als ergens neer kunt zetten.

  • zeer draagbaar – kan volledig in elkaar worden gevouwen
  • zeer functioneel – praktisch 2-in-1 statief met hand- en staand statief
  • Geleverd met de multifunctionele Wolffilms-iPhone-houder, inclusief 2 statiefgaten

Het Wolffilms iPhone statief is tegelijkertijd een praktisch driepuntsstatief voor onderweg (bijv. ook praktisch voor timelapse opnamen) en tegelijkertijd een onmisbare handstabilisator voor direct uit de hand opgenomen filmopnamen. Foto’s gefilmd met dit statief zijn aantoonbaar veel stabieler dan wanneer je direct vanaf je hand met de iPhone filmt. In enkele seconden kan het statief worden omgebouwd van een handheld statief naar een driepuntsstatief.

Rubberen studs zorgen voor een extra stabilisatie van de iPhone camerahouder en een oogje direct op het statief dient om deze desgewenst ergens aan te bevestigen. Zoals alle Wolffilms-producten wordt de Wolffilms iPhone statief geleverd met de veilige Wolffilms iPhone-houder met 2 gaten voor montage op standaard film- en fotostatieven.

Inhoud van het pakket

  • 1 x Wolffilms iPhone statief
  • 1 x Wolffilms Universele iPhone/Smartphonehouder

Geschikt voor gebruik met alle Apple iPhone-modellen (inclusief de grote iPhone Plus) en alle andere commercieel verkrijgbare smartphones.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.