Timelapse 360 graden standaard

22,50

Op voorraad

Besteld voor 15.00 uur = vandaag verzonden

Zet op mijn verlanglijstje
Zet op mijn verlanglijstje
Categorie:

360 graden roterende standaard voor coole timelapse films met de iPhone. Net als een eierwekker draait de standaard van Wolffilms binnen een uur eenmaal rond zichzelf. In combinatie met de Apple timelapse instelling die in de camera-app op de iPhone is geïntegreerd, kunnen indrukwekkende time-lapse-films worden gemaakt.

  • Perfecte timelapse standaard voor adembenemende 360 graden timelapse video’s met de smartphone
  • Draait 1x rond zichzelf in 1 uur tijd
  • Werkt puur mechanisch en volledig zonder batterijen.
  • Incl. Wolffilms Universele houder voor alle gangbare smartphones, GoPro, enz.
  • Incl. statiefschroefdraad voor het vastschroeven van conventionele statieven etc.
  • Tijdsaanduiding van de verstreken filmtijd duidelijk leesbaar op de houder
  • Eenvoudig mee te nemen

De camerabeweging met de Wolffilms time-lapse houder is langzamer en zachter dan met een conventionele, batterijvrije statiefkop. Omdat de houder zuiver mechanisch wordt bediend, kan hij ook in de regen buiten worden gebruikt. Met tijdstempels op de houder kan de verstreken filmtijd op elk moment op afstand worden afgelezen.

Inhoud van het pakket:

  • 1 x Wolffilms Timelapse standaard 360 graden
    1 x Wolffilms Universele iPhone/Smartphonehouder met statiefschroefdraad

De Wolffilms Timelapse Standaard wordt geleverd in combinatie met de universele Wolffilms-smartphonehouder, die niet alleen voor alle Apple iPhone-modellen geschikt is, maar ook populaire smartphones van andere fabrikanten zoals Samsung, HTC, Sony, enz. Natuurlijk kan de GoPro camera ook eenvoudig worden gemonteerd en gedraaid met de Wolffilms Timelapse Stand. De Timelapse Stand kan eenvoudig op tafel of vloer worden geplaatst of op een conventioneel statief worden geschroefd (dankzij de geïntegreerde statiefschroefdraad) en is daarom universeel geschikt voor alle toepassingen.

Neem adembenemende timelapse video’s op met je iPhone in combinatie met de Wolffilms Timelapse Stand. Een geweldig team voor professionele resultaten. En het beste is dat de Wolffilms Timelapse Stand gemakkelijk in je zak kan worden meegenomen en altijd en overal kan worden gebruikt, perfect voor je volgende vakantie naar bijvoorbeeld het strand of de bergen. Optioneel kun je een statief eronder vastschroeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.