Vintage Leren Wallet Book Case voor iPhone 7

20,00

Besteld voor 15.00 uur = vandaag verzonden

Zet op mijn verlanglijstje
Zet op mijn verlanglijstje
Categorie:

Een prachtig hoesje in een vintage look dat rondom de beste bescherming aan je iPhone 7 biedt. Dit hoesje bestaat eigenlijk uit 2 delen, de wallet book case met daarin een uitneembare case met een leren achterkant waarin je de iPhone 7 plaatst. Als je dus bijvoorbeeld wordt gebeld, kun je het hoesje zo even uit het wallet book halen om comfortabeler te kunnen bellen. Het hoesje zit overigens ook goed stevig in de wallet book d.m.v. een magneet en zal er dus zeker niet zomaar uit kunnen vallen.

Het handige aan deze wallet book case is dat er ook aan de buitenkant ruimte is voor 2 pasjes. Dit geldt ook voor de binnenkant waar je ook nog pasjes kwijt kunt, evenals een foto, kortom een hoesje waarmee je meer kunt dan alleen je iPhone 7 beschermen. Als sluiting is er een magnetische drukknop die snel goed sluit.

Een handig hoesje, bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik, maar ook als je graag niet veel meer meeneemt als je iPhone, bankpas en id-kaart is dit een ideale case. De vintage stijl van het hoesje maakt dit echt een stoere case.

Extra informatie

Kleur

Grijs, Blauw, Groen

Meer weten? Stuur mij een appje!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.