Pokémon Go Accessoires voor de iPhone en iPod

Pokémon Go is een grote hype en overal in Nederland zie je kinderen en volwassenen op zoek naar Pokémons. Mijn eigen kids gaan spontaan mee stukjes wandelen en lopen ook met vriendjes gerust een middag buiten op zoek naar de beste Pokémons of naar een gym die ze kunnen overnemen. 

Uiteraard zijn er accessoires voor de iPhone die het spelen van Pokémon Go nog leuker maken. Want als je een beetje fanatiek bent, weet je dat de batterij snel leeg is van je iPhone. En als je dan eerst thuis moet gaan zitten wachten tot je iPhone weer is opgeladen, kun je zomaar een goede Pokémon mislopen. Gelukkig zijn er daarvoor Powerbanks. Die laad je thuis op, koppel je aan je iPhone en deze gaat een stuk langer mee. Bij de aanschaf van een powerbank is het wel verstandig te letten op de capaciteit die in mAh wordt aangeduid. En natuurlijk geldt, hoe hoger hoe beter.

Speciaal voor de grootste Pokemon fans vind je bij iPhoneCompleet een powerbank in de vorm van een pokeball. Deze powerbank heeft een capaciteit van 6000 mAh en daarmee kun je je iPhone zeker een aantal keer opladen zonder een stopcontact nodig te hebben. Bovendien is de powerbank ook nog eens hartstikke cool en voorzien van led-lampjes.

pokeball powerbank

Wil jij liever een andere oplader, kijk dan ook eens in de categorie met Opladers in de webshop.

Geef een reactie