Op aankopen bij iPhoneCompleet.nl zijn de volgende bepalingen van toepassing:

Je kunt je bestelling naar wens bij ons komen afhalen (alleen op afspraak) of door ons laten verzenden naar een door jou opgegeven adres. Wij verzenden wereldwijd.

Alle bestellingen binnen Nederland worden verzonden via Post.nl of DHL For You. Ons streven is om elke bestelling die voor 15.00 uur wordt betaald en op voorraad is dezelfde dag te versturen. In het weekend worden geen bestellingen verstuurd.

Iedere bestelling wordt door ons met zorg behandeld en ingepakt. Je kunt er dus zeker van zijn dat bij normale behandeling door Post.nl en eventuele andere partijen je bestelling netjes wordt bezorgd. Producten met een groter formaat verzenden wij met DHL for You. Je ontvangt van ons na aanmelding van het pakket bij DHL for You een bericht met je persoonlijke code om je pakket te volgen via internet.

Je ontvangt een e-mail op de dag dat je bestelling op de post wordt gedaan.

De standaard verzendkosten voor alle bestellingen binnen Nederland bedragen € 1,95. Vanaf € 15,00 wordt je bestelling gratis verzonden binnen Nederland. Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten € 6,95. Indien je een pakket naar een ander land wilt verzenden, kun je contact met ons opnemen voor de tarieven.

Let op: het verzenden van uw bestelling geschiedt voor eigen risico. Mocht een pakket onverhoopt kwijt raken bij Post.nl kun je ons hiervoor niet aansprakelijk stellen. Uiteraard stellen wij alles in het werk om je pakket, indien noodzakelijk, te traceren.

Retourneren

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Bij iPhoneCompleet hebben we gekozen de bedenktijd op 30 dagen in te stellen. Binnen deze termijn kun je de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kun je schriftelijk doen (een e-mailbericht naar shop@iphonecompleet.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

iPhoneCompleet.nl
Tweespan 15
3902 GE Veenendaal

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. De kosten van de retourzending zijn voor de koper. Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar. Het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen worden gecrediteerd. Aankopen die speciaal op bestelling, zijn gemaakt, zijn van retourzending uitgesloten

Totstandkoming van de overeenkomst

De maximale levertijd bedraagt 30 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien de levertijd niet haalbaar is stellen wij de consument hier tijdig van op de hoogte en bieden de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen worden bij ontbinding binnen 14 dagen teruggestort.