[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom je een iPhone hoesje wilt kopen en het is dan ook belangrijk vooraf te bedenken welk iPhone hoesje het beste bij jou past. Ik help je graag een handje op weg met een paar aandachtspunten om op te letten.

  • Welke uitstraling wil je bereiken met je iPhone hoesje? Kies je voor een zakelijke uitstraling of wil je een vrolijk en kleurrijk hoesje? Ga jij voor een grappig hoesje of heeft een minimalistisch hoesje jouw voorkeur? Welke uitstraling je voorkeur ook heeft, in het assortiment van iPhoneCompleet is altijd wel iets te vinden dat bij jou past!
  • Welke kleur hoesje wil je? Hoesjes zijn er in allerlei kleuren en zowel effen als met een design. Je kunt er ook voor kiezen om een hoesje in de kleur van je iPhone te kopen. De iPhone 5C is bijvoorbeeld een model dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is en er zijn ook hoesjes in dezelfde kleuren. Dat geldt ook voor de nieuwere iPhones die bijvoorbeeld in roségoud verkrijgbaar zijn en waarvoor dan ook in dezelfde kleur hoesjes te koop zijn.
  • Wil je graag een extra functionaliteit voor je iPhone hoesje? Hoesjes die tegelijk een bepaalde functionaliteit bieden zijn tegenwoordig steeds meer in opkomst en vind je ook bij iPhoneCompleet in het assortiment. Populair zijn bijvoorbeeld de hoesjes waar ook een pasje in past. Dit kunnen book cases zijn met vakjes aan de binnenkant, maar ook andere modellen bieden ruimte voor pasjes. Een andere mogelijke functionaliteit is een hoesje dat oplicht zodra je iPhone overgaat en er zijn ook hoesjes met een ingebouwde oplader.
  • Welk model iPhone hoesje wil je graag? Er is veel keuze in modellen iPhone hoesjes. Zo zijn er de back cases die de achterkant en zijkanten beschermen, maar ook zijn er book cases, als het ware zijn dit boekjes die je opent met je iPhone binnenin. Flip-over of flip-under hoesjes hebben een flap die naar boven of beneden opent en bumper cases beschermen alleen de randen.
  • Van welk materiaal moet het hoesje zijn gemaakt? Kies jij voor een TPU hoesje, oftewel een mix tussen hard plastic en zachte siliconen of gaat je voorkeur uit naar een lederen hoesje? Ook zijn er hard cases die niet flexibel zijn. Er zijn ook hoesjes met een combinatie van materialen waarbij bijvoorbeeld een TPU siliconen hoesje eerst om de iPhone gaat met daarover een steviger raamwerk. Op iPhoneCompleet zoeken we altijd hoesjes van hoge kwaliteit. Prints zijn goed aangebracht en de kwaliteit van het materiaal is uitstekend. Hierdoor blijft je hoesje lang mooi en kun je er veel plezier van hebben.

Welk iPhone hoesje past bij jou?

Wat maakt een hoesje nou goed? Uiteindelijk bepaal jij zelf welk iPhone hoesje voor jou het beste is. Wanneer je kiest voor een hoesje dat je iPhone vooral moet beschermen tegen stof en krasjes zul je andere eisen aan je iPhone hoesje stellen dan wanneer je een hoesje zoekt dat vooral cool is en past bij jouw stijl. Wil jij perse een hoesje met vakjes voor pasjes en/of geld dan zul je ook weer andere eisen stellen en dit maakt de keuze voor een iPhone hoesje dan ook heel persoonlijk.

In het assortiment van iPhoneCompleet kom je iPhone hoesjes tegen in allerlei kleuren, van een diversiteit aan materialen, met of zonder print en met verschillende functionaliteit. Kijk dus zeker op je gemak eens rond bij de hoesjes voor jouw model iPhone en kijk of jouw perfecte keus erbij zit.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”maxstore-home-sidebar”][/vc_column][/vc_row]