Wij streven ernaar alle bestellingen die voor 15.00 uur zijn betaald, dezelfde dag te verzenden. Via iDEAL (Mollie) en PayPal is uw bestelling direct betaald en wordt dus snel door ons verzonden.

Voor betalingen op iPhoneCompleet.nl heeft u de keuze uit 3 opties:

  • Betaling middels iDEAL [afhandeling door Mollie]
  • Vooruitbetaling per bank
  • Betaling via PayPal (inclusief Mastercard en Visa)

Hieronder vindt u een korte uitleg over deze betaalmethodes:

Betaling middels iDEAL [afhandeling door Mollie]

Voor iDEAL betalingen maken wij gebruik van de diensten van Mollie. Dit betekent voor u als klant een beveiligde betaalomgeving waar u snel en eenvoudig, maar bovenal betrouwbaar kunt betalen via een externe partij die is gespecialiseerd in online betalingen.

Bent u nog niet bekend met Mollie, dan kunnen wij u deze betaalmethode van harte aanbevelen. Het is een betrouwbare betaalmethode die zeer zorgvuldig met uw gegevens omgaat. Onze ervaringen met deze tussenpersoon zijn zeer goed.

Vooruitbetaling per bank

Bij een betaling via overschrijving van bankrekening ontvangt u een bevestigingsmail met hierin een overzicht van uw bestelling, de verzendkosten en onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling niet binnen 7 dagen hebben ontvangen, dan komen de artikelen weer vrij voor verkoop.

Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en uw bestelling in behandeling wordt genomen.

U kunt te allen tijde de status van uw bestelling bekijken door in te loggen in uw account. U kunt dus nakijken wanneer uw bestelling wordt verzonden.

Onze betaalgegevens:

Uw betalingen kunt u overmaken naar ShopCompleet.nl te Veenendaal, IBAN: NL24KNAB0501443010.

Gegevens voor betalingen vanuit het buitenland:
BIC: KNABNL2H

Betaling via PayPal (inclusief Mastercard en Visa)

PayPal is een veel gebruikte online betaalmethode. Ook hierbij dient u een account aan te maken om de bestelling te betalen. Aan uw account kunt u een creditcard of bankrekening koppelen. Ook met deze betaalmethode weet u zeker dat u kiest voor een betrouwbare en veilige betaling. Uw betaling via PayPal gaat via het e-mailadres iphonecompleet@gmail.com.

Geef een reactie