iPhone XR hoesjes

Onze perfect op maat gemaakte iPhone XR hoesjes beschermen niet alleen je nieuwe iPhone, ze geven hem ook een geheel nieuwe stijl, en dankzij een enorme keuze aan ontwerpen kun je de stijl kiezen die perfect bij jou past. Of je nu kiest voor een iPhone XR hoesje van TPU siliconen, polycarbonaat of kunstleer, wij verzenden je favoriete hoesje rechtstreeks naar jouw adres.

Bestel online jouw nieuwe iPhone XR hoesjes.

Feiten en cijfers over de nieuwe iPhone XR.

Na lang wachten heeft Apple in september 2018 eindelijk de iPhone XR aan het publiek onthuld in het Steve Jobs Theater in Cupertino. Met een bijna randloos 6,1-inch display en de innovatieve FaceID-technologie is een blik op het display voldoende om de iPhone XR te ontgrendelen. Tegelijkertijd schitteren de nieuwe iPhones in een grote verscheidenheid aan kleuren, dus er is echt voor elk wat wils.

Onze iPhone XR hoesjes – voor elk wat wils.

Om ervoor te zorgen dat je iPhone XR er ook na lange tijd nog als nieuw uitziet, hebben wij een ruime keuze aan premium beschermhoesjes. Onze klassiekers zijn ongetwijfeld hoesjes gemaakt van flexibel TPU materiaal. Deze zijn niet alleen anti-slip in de hand, maar breken ook de val zodat je iPhone XR niet kan worden beschadigd. Tegelijkertijd blijven alle poorten, schakelaars en camera’s te allen tijde toegankelijk. De transparante siliconen hoesjes voor de iPhone XR behouden zelfs volledig de levendige kleuren van je iPhone XR, zoals koraal, geel, blauw, zwart of wit.

Naast beschermhoesjes van siliconen zijn ook hard cases van polycarbonaat een echte bestseller bij iPhoneCompleet. De stevige hoesjes zijn verkrijgbaar in veel stijlen en beschermen je iPhone XR tegen alledaagse gevaren, zoals krassen of stoten. Tegelijkertijd passen ze perfect om je iPhone XR en behouden ze de slanke omtrek van je smartphone zo veel mogelijk. We hebben zelfs iPhone XR hoesjes die de twee materialen polycarbonaat en siliconen combineren om je het beste van twee werelden te bieden.

Ben je op zoek naar uitgebreide bescherming in een elegant design? Dan zijn onze lederen wallet cases de ultieme oplossing!

Directe verzending uit eigen voorraad

Welk hoesje je uiteindelijk ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat wij je iPhone XR hoesje zo snel mogelijk en zelfs gratis binnen Nederland zullen verzenden. Bovendien bieden wij een uitgebreide all-round service voor al je vragen. Neem gewoon contact met ons op via e-mail, contactformulier, telefoon of zelfs Whatsapp.