iPhone 6S… yes, ik heb ‘m!

Afgelopen vrijdag was toch wel een gave dag. Rond 16.30 uur kwam namelijk het sms-je van de lokale T-Mobile winkel dat mijn iPhone 6S was gearriveerd en dat ik deze kon komen ophalen. Jippie! Inmiddels zijn we een weekend verder en heb ik mijn nieuwe iPhone 6S goed kunnen testen. Wauw, wat een toffe iPhone is dit. Had ik trouwens al gezegd dat ik de rosé gouden versie heb, echt zoooo gaaf!

Mijn eerste ervaringen met de iPhone 6S (ik stap dus nu over van de iPhone 5S naar de iPhone 6S).

  • Helemaal nieuw op de iPhone 6S is de Live Photo-functie. Je maakt een foto, maar legt ook de momenten daarvoor én daarna vast. Grappig, vooral als je door je foto’s bladert. Je foto’s komen ineens tot leven.
  • Nog zo’n handigheidje is de 3D Touch. Op diverse apps kun je net even wat steviger op het scherm drukken om een menuutje te krijgen met wat snelkoppelingen. Op instagram kun je bijvoorbeeld snel naar een nieuw bericht gaan, activiteiten bekijken, zoeken of naar Instagram Direct gaan. In de app Foto’s kun je direct naar recente foto’s gaan en zo zijn er nog veel meer apps die al gebruik maken van de 3D touch.
  • Vingerscan zat al op de iPhone 5S, maar is een stuk beter op deze iPhone 6S.
  • Snellere 4G en snellere Wifi… echt je merkt ‘t!

iPhone 6S hoesje

iPhone 6S hoesjeIk moet eerlijk toegeven dat het hoesje uitkiezen voor mijn iPhone 6S niet meeviel. Aan de ene kant wil je ‘m zo goed mogelijk beschermen en krasjes voorkomen. Maar hij ziet er zo gaaf uit dat geen hoesje dat eigenlijk zou mogen verbergen! Uiteindelijk heb ik voor dit moment toch gekozen voor een degelijk, maar wel gaaf leren hoesje in een boekmodel. Knalroze, dus dat past wel bij het roségoud en dus een rondom bescherming van de iPhone 6S. Het hoesje dat ik heb gekozen vind je hier. Er kunnen ook pasjes in dit hoesje en alle knopjes zijn goed te bereiken. En ik had dit hoesje ook al voor mijn iPhone 5S en heb er al heel veel van verkocht, dus ik weet gewoon dat dit een prima iPhone 6S hoesje is.

Eén nadeel; de kleur van de iPhone zie je niet meer en het model ook niet. Daarom heb ik nog veel meer iPhone 6S hoesjes, waaronder  transparante hoesjes.

 

 

  • Berichtcategorie:iPhone
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie