De mooiste hoesjes voor je iPhone SE 2020

Wanneer je een mooie iPhone SE aan hebt geschaft, wil je deze natuurlijk ook zo lang mogelijk mooi houden en ervoor zorgen dat hij onbeschadigd blijft. Want niemand loopt graag rond met een kapot scherm of een telefoon die onder de krassen zit.

Je wilt ook niet zomaar een hoesje om je telefoon doen, omdat deze er vaak saai uit zien of gewoon niet zo mooi zijn. Gelukkig heeft iPhoneCompleet hier de oplossing voor. Zij hebben namelijk ontzettend veel telefoonhoesjes te koop die er ook nog eens leuk uit zien.

Hoesjes met dierenprint

Wat is er nou leuker dan je favoriete dier of print op je telefoonhoesje? Kies bijvoorbeeld voor een hoesje met daarop een leuke panterprint. Dit patroon is hartstikke hip en ziet er hartstikke mooi uit. Dit motief zit over het hele hoesje en je kunt er dus niet doorheen kijken waardoor je de achterkant van je telefoon niet meer ziet. Je kunt ook kiezen voor een doorzichtig hoesje met daarop een aantal koala’s. Ze staan er in allerlei verschillende posities afgebeeld. Hartstikke schattig toch? Zo tover jij jouw saaie telefoon om in een echte eyecatcher. Bovendien zijn ze hartstikke goedkoop, beide hoesjes kosten namelijk nog geen tien euro per stuk.

Hoesjes met een marmerpatroon

Marmer is hartstikke hip en mooi. Genoeg redenen dus waarom jij dit als patroon op jouw telefoonhoesje zou moeten hebben. Het laat je telefoon er mega classy uitzien, simpelweg door er een hoesje omheen te doen! Je kunt deze hoesjes bestellen in verschillende motiefjes en kleuren. Zo is er bijvoorbeeld een mooi groen met goud design, turquoise met wit, maar ook een roze met wit voor een iets vrouwelijker hoesje. Je kunt kiezen uit kleine vlakken en grote vlakken. Ze zijn stuk voor stuk erg mooi en fleuren jouw telefoon helemaal op. Ook deze hoesjes kosten nog geen tien euro per stuk. Een koopje dus!

Wallet cases

Deze hoesjes heb je vast al wel eens vaker gezien bij mensen om je heen. Ze zijn namelijk heel populair en dat is ook logisch, want ze zijn hartstikke handig! Niet alleen beschermen ze zowel de voor- en achterkant van je telefoon, maar ze hebben nog meer functies. Je klapt je telefoon in de ‘achterkant’ van het hoesje en vouwt de voorkant er omheen. Deze kun je dan vaak vastmaken door middel van een drukknoopje zodat je telefoon altijd beschermd blijft. In deze flap aan de voorkant kun je vaak ook nog je pasjes opbergen. Vandaar dat deze hoesjes vaak wallet cases heten, oftewel portemonnee hoesje. Hartstikke handig dus, want zo hoef jij niet meer je hele portemonnee mee te sjouwen en raak jij je pasjes nooit meer kwijt. Deze heb je namelijk altijd bij de hand, namelijk in je iPhone hoesje! Deze zijn vaak wel iets prijziger dan hoesjes waarbij alleen de achterkant wordt beschermd, maar alsnog verkrijgbaar voor een goede prijs.

Er zijn natuurlijk nog veel meer hoesjes verkrijgbaar, in alle denkbare kleuren, patronen en maten. Zo zit er altijd iets tussen wat jij mooi vindt!