Sinterklaastoppers bij iPhoneCompleet.nl

Het is algemeen bekend dat accessoires voor de iPhone op heel veel lootjes en verlanglijstjes worden vermeld. Het kan gaan om een hoesje voor je iPhone, maar ook veel accessoires zijn erg in trek.

Bij iPhoneCompleet zien we dit jaar een duidelijke voorkeur voor de zogenaamde ‘fun cases’. Wij hebben voor elk type iPhone een rubriek met fun cases gemaakt waarbij het gaat om de meer casual hoesjes die vaak ook wat minder duur zijn. Onder fun cases vallen bijvoorbeeld de populaire voetbalhoesjes, maar ook de hoesjes met daarop een afbeelding van Verschrikkelijke Ikke zijn erg in trek. Blijkbaar blijven de vrolijke minions nog steeds heel geliefd, want ik kan niet meer tellen hoeveel hoesjes met minions ik afgelopen weken in mijn handen heb gehad. Tenslotte nog een 3e populaire categorie hoesjes: de hoesjes met een vlag. Er zijn hoesjes met de Nederlandse vlag, de Engelse vlag en de Amerikaanse vlag en ze zijn er in een retro vintage stijl maar ook in de gewone kleuren.

Ook de hoesjes voor de iPhone 6 worden inmiddels regelmatig besteld en alhoewel we het assortiment daarvan nog steeds uitbreiden hebben we inmiddels al wel wat meer keus.

Naast hoesjes worden er veel iPhone accessoires verkocht die vast ook regelmatig worden gekocht als cadeau voor 5 december. De top 3:

 

Geef een reactie