Iedereen die een sport beoefent zoals bijvoorbeeld wandelen, hardlopen, wielrennen, mountainbiken of traint in de sportschool zal merken dat de iPhone een superhandige gadget is tijdens het sporten. Natuurlijk kun je de iPhone gebruiken om muziek te luisteren, maar je kunt er ook je work-out op afspelen zodat je als het ware met je eigen personal trainer aan het sporten bent. En natuurlijk kun je de iPhone ook nog gebruiken om je prestaties te bekijken en op te slaan. Kortom, je iPhone is superhandig om bij je te hebben tijdens het sporten. Met de juiste sportaccessoires maak je het bovendien nog makkelijker om je iPhone te gebruiken tijdens het sporten.

Zoek jij nog mooie, maar bovenal handige sportaccessoires voor de iPhone? Dan ben je bij iPhoneCompleet.nl aan het juiste adres.

Sportaccessoires voor de iPhone

iPhone accessoires op de fiets

Voor fietsers is het handig en veilig om een iPhone houder aan het stuur te bevestigen en de iPhone daarin te doen. Op die manier kun je wel kijken op het scherm, maar hoef je de iPhone niet in je hand te houden. Voor het bepalen van de juiste fietsroute, voor het bijhouden van je snelheid of voor het luisteren van muziek is de fietshouder voor de iPhone de ideale oplossing. Lees hier meer over iPhone accessoires tijdens het fietsen.

iPhone sportarmbanden

Tijdens het wandelen, hardlopen of trainen in een sportschool is het prettig om de iPhone in een armband te doen. Je kunt de iPhone nu nog wel gewoon bedienen via het doorzichtige venster, maar je weet zeker dat de iPhone veilig om je arm zit. Voor de iPhone 6/6S en iPhone 7 hebben wij zelfs sportarmbanden met ledverlichting.

Draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes zijn sinds de komst van de iPhone 7 heel populair geworden. Je maakt verbinding met je iPhone via bluetooth en de oordopjes geven een perfect geluid door. Deze bluetooth draadloze oordopjes zul je vanaf nu steeds meer tegenkomen. Natuurlijk kun je in beide oren los een oordopje doen, maar handiger zijn de systemen waarbij er alleen een draadje tussen de 2 oordopjes zit. Dit draadje laat je achter je hoofd langs gaan zodat je er geen hinder van ondervindt. Mocht een oordopje onverhoopt uit je oor vallen, dan blijft het hangen aan het draadje en valt het dus niet direct op de grond. Bij iPhoneCompleet hebben wij draadloze oordopjes van het merk Avanca. Dit Nederlandse merk maakt momenteel wereldwijd een doorbraak door dankzij de hoge kwaliteit producten.

Sportieve iPhone hoesjes

Bij al dat sporten past natuurlijk ook een mooi sportief hoesje. In ons assortiment hebben wij o.a. hoesjes van Adidas en O’Neill.

Online goede sportaccessoires voor de iPhone kopen doe je natuurlijk bij iPhoneCompleet. Het grootste deel van ons assortiment hebben wij op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Uiteraard hebben wij voor elk model iPhone de juiste accessoires.

Bekijk nu ons assortiment iPhone sportaccessoires.