Top 5 gratis iPhone fotobewerkingsapps

Wist je dat er dagelijks rond 1,8 biljoen foto’s op internet worden gezet? Social media, zoals Facebook en Instagram verwerken dagelijks een groot deel van deze foto’s die vaak ook al zijn bewerkt op een smartphone. Het was niet eerder voor iedereen zo eenvoudig snel mooie foto’s van je producten te maken en als je toch iets wilt aanpassen, gebruik je gewoon een app op je smartphone.

iPhoneCompleet zette 5 handige apps voor je op een rijtje waarmee je foto’s kunt bewerken. Heb je aanvullingen, want die zijn er zonder twijfel, dan kun je die uiteraard in de reacties plaatsen of op Facebook!

  1. Fotor
   Fotor is een app waar je blij van wordt. Ziet er mooi uit, werkt logisch en heeft mooie effecten. Je kunt in de app nog extra effecten of lay-outs kopen zodat je de foto’s helemaal naar wens kunt maken. Ook collages maken is makkelijk en met meerdere stijlen via Fotor.
  2. Snapseed
   De app Snapseed is een app van Google en wordt in de AppStore als Essential gekwalificeerd, oftewel een nuttige app. Foto’s retoucheren, perspectief aanpassen, fotobewerkingen en andere tools om je foto’s verder te perfectioneren vind je bij Snapseed. Met Snapseed kun je bovendien foto’s bijsnijden, draaien en transformeren. Kortom, ook wat ons betreft een echte must-have op je iPhone.
  3. VSCO Cam
   Deze app wordt ook door professionele fotografen veel gebruikt en bevat filters en effecten die erg goed zijn. In deze app zie je ook de voorbeelden van anderen en dat kan je de nodige inspiratie voor je eigen foto’s opleveren.
  4. PhotoLab
   Voor de nodige fun op je foto’s is dit een ideale app. Met 500 grappige effecten vind je altijd wel iets om een saaie foto op te leuken.
  5. Photo Captions Premium
   Met deze app, die toevallig net gratis App van de dag was, kun je hele leuke teksten bij foto’s zetten in mooie effecten. Zakelijk wellicht wat minder van toepassing, maar dan toch wel voor je Facebook posts. Behalve tekstjes kun je ook nog fotobewerkingen uitvoeren zoals met kleuren en kun je stickers op de foto’s plakken.

Ik hoop dat je met bovenstaande apps weer wat leuke apps hebt gevonden om nog betere en creatievere foto’s te maken die je dan ook weer kunt gebruiken voor je social media. Heb jij nog tips voor andere apps op het gebied van fotobewerking, dan lees ik graag je reactie!

Handige iPhone accessoires bij het maken van foto’s

In onze webshop vind je ook diverse accessoires die je kunt gebruiken bij het maken van foto’s met je iPhone.

 • Berichtcategorie:Apps
 • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie