Draadloos Opladen iPhone

Draadloos Opladen iPhone

Sinds de introductie van de iPhone 8 zijn alle iPhone modellen voorzien van functionaliteit om draadloos te kunnen opladen.

Wat is draadloos opladen?

Bij draadloos opladen hoef je geen kabel meer in je iPhone te doen om deze op te laden. Je legt de iPhone op een laadmatje en deze wordt direct opgeladen. Overigens dient het laadmatje wel verbonden te zijn met een stopcontact dus je kunt nog niet overal onbeperkt opladen.

Draadloos opladen is de nieuwe standaard in opladen, door Apple dus geïntroduceerd sinds de iPhone 8, maar daarvoor ook al bij andere merken in gebruik. Ook met iPhone hoesje kun je nog steeds gebruik maken van de draadloze oplaadmogelijkheid, mits je hoesje niet te dik is.

Draadloze opladers zijn verkrijgbaar in diverse soorten materialen, zoals glas of bamboe. Je kunt dus een draadloze oplader kopen die past bij jouw interieur en deze op een vaste plek neerleggen.

Qi standaard

Het draadloos opladen gebeurt via de Qi standaard, een samenwerkingsverband van fabrikanten waar Apple ook onderdeel van is. Alle draadloze opladers op iPhoneCompleet zijn dan ook voorzien van de Qi standaard. Deze opladers zijn hierdoor niet alleen geschikt voor iPhone, maar ook voor Samsung en andere modellen die draadloos opladen ondersteunen.

Draadloze opladers online kopen

Draadloos opladen is een fijne functionaliteit die zeker goed werkt. Echter is het niet langer mogelijk om je telefoon te gebruiken tijdens het opladen.

Lees meer over draadloos opladen op Apple Support

Wil je een draadloze oplader kopen? Of blijf jij toch liever bij het gebruik van een snoertje om op te laden? In ons assortiment vind je allerlei opladers zodat er altijd een vorm van opladen is die past bij jou en jouw situatie.

Geef een reactie

Sluit Menu
0
×

Winkelmand