iPhone 14 krijgt volledig nieuw design en iPhone Mini verdwijnt in 2022

In 2022 kunnen we uitkijken naar de volgende iPhone release en het verdwijnen van de iPhone Mini. Naar verwachting zal de “iPhone 14”, zal meer veranderingen hebben dan de iPhone 13. Volgens een rapport ligt er een “compleet redesign” voor de nieuwe iPhone modellen die in 2022 uitkomen.

Voorspellingen in dit artikel heb ik gelezen op de website van AppleInsider waar doorgaans betrouwbare berichten worden gepubliceerd.

Apple heeft nog maar net de iPhone 13-serie uitgebracht, maar dat heeft de geruchtenmolen er niet van weerhouden om te speculeren over de modellen van volgend jaar. In een rapport wordt beweerd dat er grote dingen zullen gebeuren voor de iPhone 14 en dat er geen nieuwe iPhone Mini zal worden uitgebracht.

iPhone 14 voorspellingen voor 2022

In een nieuwsbrief van Bloomberg beweert Mark Gurman dat “nieuwe instap- en Pro-modellen” in 2022 zullen worden geïntroduceerd, samen met een “compleet redesign”. Om de verandering te rechtvaardigen, wijst Gurman op relatief kleine veranderingen voor dit jaar als een teken “dat Apple’s ingenieurs achter de schermen aan grotere dingen werkten die meer tijd zullen vergen.”

Een grote verandering is de serie met vier apparaten, waarbij Gurman zegt dat het minimodel wellicht niet nog een jaar zal overleven. In plaats daarvan zou Apple kiezen voor een iPhone van normaal formaat, een Max-versie en de gebruikelijke twee Pro-modellen.

Gurman’s opmerkingen volgen nadat de eerste renders waren opgedoken van een verondersteld “iPhone 14”-model, dat de inkeping en de ‘opstaande camera’ uit het ontwerp verwijdert. Volgens één render zou er een camera met gaatjes aan de voorkant zitten, terwijl een ander gerucht beweerde dat elementen van de TrueDepth array gebruik zouden maken van under-display technologie.

Opvouwbare iPhone

De volgende iPhone is niet het enige toestel waarover Gurman het had in de nieuwsbrief, met de toegevoegde bewering dat Apple’s opvouwbare hardware, zoals de “iPhone Fold,” “binnen een paar jaar zou kunnen uitkomen.” Dit lijkt te kloppen met een bewering van analist Ming-Chi Kuo op 20 september 2021, waarin hij stelde dat een opvouwbare iPhone klaar zou zijn voor lancering in de herfst van 2024.

Verdwijnt de iPhone Mini?

Het is al langer bekend dat de verkopen van de iPhone 12 Mini en iPhone 13 Mini minder hoog zijn dan verwacht. De modellen zijn minder populair, iPhones met een groot scherm zijn juist wel heel populair. Heb jij een iPhone 12 of 13 Mini en wil je hiervoor nog graag een mooi hoesje? Dan ben je bij iPhoneCompleet aan het juiste adres.

iPhone 13 Mini hoesjes

Van wallet case tot flip case of TPU case, hoesjes voor de iPhone 13 Mini vind je bij iPhoneCompleet. Onderstaande iPhone 13 Mini cases zijn allemaal in meerdere kleuren verkrijgbaar en er is dan ook altijd een hoesje dat bij jou past

iPhone 12 Mini hoesjes

In ons assortiment vind je diverse mooie iPhone 12 Mini cases die je iPhone 12 Mini goed beschermen. De wallet cases zijn erg populair en in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Geef een reactie