iPhone achtergrond kiezen op Pinterest

iPhone achtergrond veranderen? iPhoneCompleet verzamelt op de Pinterest pagina heel veel mooie achtergrondafbeeldingen voor je iPhone. Wil jij dus naast een hoesje je iPhone ook nog pimpen met een gave wallpaper op de achtergrond van het scherm, neem dan eens een kijkje op onze Pinterest pagina voor een hele mooie verzameling wallpapers.

Direct naar Pinterest

 

Hoe stel je een iPhone achtergrond in?

Je kunt een achtergrond kiezen voor het toegangsscherm of het beginscherm van je iPhone. Het is ook mogelijk bij beiden dezelfde afbeelding te tonen, maar het is natuurlijk ook erg leuk om 2 verschillende foto’s te kiezen. Om je achtergrondafbeelding te wijzigen, zoek je eerst een afbeelding op die je opslaat op je iPhone. Vervolgens ga je naar Instellingen > Achtergrond en hier klik je op Kies een nieuwe achtergrond. Je hebt nu de mogelijkheid te kiezen uit een Apple achtergrond of een foto uit je eigen filmrol. Selecteer een foto die je wilt gebruiken en verplaats of wijzig de grootte hiervan tot deze helemaal naar wens is. Dan klik je op Stel in. Hierbij kun je kiezen uit Toegangsscherm of Beginscherm of Beide. Maak ook hier jouw keuze en je nieuwe iPhone achtergrond is ingesteld.

Over Pinterest

Pinterest is een digitaal prikbord en daarom helemaal geschikt om iPhone achtergrondfoto’s te verzamelen. Hierbij zoek ik foto’s van anderen, maar zal ik ook eigen achtergrondfoto’s gaan pinnen. Op deze manier zal de Pinterest pagina van iPhoneCompleet helemaal gevuld worden met grappige, inspirerende, mooie en creatieve achtergronden die helemaal gratis gebruikt kunnen worden voor het pimpen van jouw iPhone.

Direct naar Pinterest

  • Berichtcategorie:iPhone
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie