Wat zijn TPU cases?

TPU cases, je hoort het steeds vaker en ook in het assortiment van iPhoneCompleet.nl vind je veel iPhone hoesjes gemaakt van TPU materiaal. Wat zijn TPU cases eigenlijk? Ik vroeg mezelf af wat dit TPU precies inhoudt en heb dit dan ook uitgezocht. In dit bericht ga ik in op de materiaalsoort TPU.

Wat betekent TPU?

TPU staat voor thermoplastic polyurethane. Het is een ‘hybride’ materiaal, een mix tussen hard plastic en zachte siliconen. TPU is een stevig en glad rubber dat geen stof aantrekt. Hoesjes van TPU zijn eenvoudig in en uit een broekzak te halen en voelen fijn aan. Ze zijn minder flexibel dan siliconen hoesjes en blijven daardoor beter in model.

TPU hoesjes zijn extreem duurzaam, je hebt er dus lang plezier van en dat is beter voor het milieu! Omdat de hoesjes wel flexibel zijn, kun je ze makkelijk om de iPhone bevestigen of weer verwijderen en uiteraard opnieuw gebruiken. Er zijn TPU cases voor elk type iPhone verkrijgbaar wat niet zo heel bijzonder is; het TPU materiaal is bijzonder geschikt voor iPhone hoesjes.

Benieuwd welke TPU hoesjes je bij iPhoneCompleet.nl vindt?

  • Berichtcategorie:iPhone
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie