Wat zijn TPU Cases?

wat zijn tpu cases?

TPU cases, je ziet dit materiaal steeds vaker en ook in het assortiment van iPhoneCompleet.nl vind je veel iPhone hoesjes gemaakt van TPU materiaal. Wat zijn TPU cases eigenlijk? Ik vroeg mezelf een tijdje geleden ook af wat dit TPU precies inhoudt en heb dit dan ook uitgezocht. In dit bericht ga ik in op de materiaalsoort TPU.

Wat betekent TPU?

TPU staat voor thermoplastic polyurethane. Het is een ‘hybride’ materiaal, een mix tussen hard plastic en zachte siliconen. TPU is een stevig en glad rubber dat geen stof aantrekt. Hoesjes van TPU zijn eenvoudig in en uit een broekzak te halen en voelen fijn aan. Ze zijn minder flexibel dan siliconen hoesjes en blijven daardoor beter in model.

TPU hoesjes zijn extreem duurzaam, je hebt er dus lang plezier van en dat is beter voor het milieu! Omdat de hoesjes wel flexibel zijn, kun je ze makkelijk om de iPhone bevestigen of weer verwijderen en uiteraard opnieuw gebruiken. Er zijn TPU cases voor elk type iPhone verkrijgbaar; het TPU is namelijk bijzonder geschikt voor iPhone hoesjes. Met print, transparant of een mooie kleur, er is altijd een TPU hoesje voor jou!

Benieuwd welke TPU cases je bij iPhoneCompleet.nl vindt?

Bekijk onderstaand een greep uit de mooiste iPhone hoesjes in ons assortiment. Je kunt ook naar de categorie gaan met daarin de hoesjes voor jouw iPhone model en in de kolom links TPU als materiaal selecteren.

TPU hoesjes voor elk iPhone model

Aan het assortiment van iPhoneCompleet worden regelmatig nieuwe TPU cases toegevoegd en dat betekent dat we voor elk model iPhone wel meerdere TPU hoesjes hebben. Je hebt dus altijd keus uit diverse hoesjes. Populair zijn de transparante TPU iPhone hoesjes. Zelf vind ik dat bij een transparant hoesje je optimaal gebruik maakt van de voordelen van TPU, zoals de flexibiliteit en vormbehoud. Hierdoor is het niet zo overduidelijk dat je een hoesje om je iPhone hebt, maar geef je de iPhone wel volop bescherming.

Let wel op, want de kans dat je transparante TPU hoesje na enige tijd een wat gelige gloed krijgt, is aanwezig. Wil jij juist lekker knallen met je hoesje, dan is er ook veel keus in mooie TPU hoesjes.

Natuurlijk is het belangrijk dat je een mooi hoesje voor je iPhone bestelt. Niemand wil een lelijk hoesje om de mooie iPhone. Maar goede bescherming is ook erg belangrijk. En juist dat is één van de voordelen van TPU.

Wat zijn de voordelen van TPU cases?

Onderstaand vind je de voordelen van TPU als basis voor jouw nieuwe hoesje nog eens op een rijtje.

  • Behoudt de originele vorm
  • Duurzaam materiaal
  • Flexibel materiaal
  • Voelt prettig aan
  • Trekt geen stof aan
  • Sterk
  • Eenvoudig in verschillende kleuren te produceren

Tijd om onze TPU cases te bekijken? Onderstaande link brengt je direct naar alle TPU hoesjes in het assortiment.

Veel gestelde vragen over TPU iPhone hoesjes

Waarom wordt transparant TPU na verloop van tijd gelig?

Door chemische reacties tijdens het produceren van het TPU kan dit materiaal na enige tijd wat gelig worden. Dit gebeurt niet binnen enkele weken, je hebt dus zeker wel enige tijd plezier van een volledig transparant hoesje.

Is TPU sterk?

TPU wordt veel gebruikt om materialen steviger te maken en het is dan ook zeker een sterk materiaal voor iPhone hoesjes.

Welke TPU cases heeft iPhoneCompleet?

In het assortiment van iPhoneCompleet vind je TPU cases voor elk model iPhone. Binnen de categorie heb je de mogelijkheid te filteren op materiaal. Kies hier TPU en je vindt direct de hoesjes van TPU.

Wat is beter: TPU of siliconen?

Op de langere termijn vinden wij TPU hoesjes beter. Ze blijven langer in de goede vorm en houden hun kleur beter. Ook komt er op siliconen hoesjes na langer gebruik een soort vettig laagje, dit heb je niet bij TPU hoesjes. Wij vinden TPU cases dus beter, vooral als je lang plezier van je hoesje wilt houden.

Is TPU duurzaam?

Ben jij benieuwd of TPU een duurzaam materiaal is? Dat kunnen we zeker bevestigen. Door de goede kwaliteit doe je namelijk langer met het hoesje en dat is duurzaam.

  • Berichtcategorie:iPhone
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een reactie