iPhone SE 2020 – de nieuwe voordelige iPhone

De iPhone SE 2020 is een nieuwe 4.7-inch iPhone die eruit ziet als de iPhone 8, maar de specificaties van de iPhone 11 heeft. In april 2020 heeft Apple de iPhone SE 2020 gelanceerd, niet te verwarren met de iPhone SE die al in 2016 werd geïntroduceerd.

iphone se 2020
De nieuwe iPhone SE 2020

De oorspronkelijke iPhone SE was een budget 4-inch iPhone die tot 2018 werd verkocht. Apple heeft de naam in april 2020 nieuw leven ingeblazen met een nieuw 4,7-inch model dat eruit ziet als een iPhone 8 met specificaties die vergelijkbaar zijn met die van de iPhone 11. De nieuwe iPhone SE 2020 beschikt over een A13 Bionische chip, 3GB RAM. Hij is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en rood en heeft 64, 128 of 256 GB aan opslagruimte. Niet onbelangrijk, deze iPhone is behoorlijk goedkoop met een prijs vanaf €489.

Hoesjes voor de iPhone SE 2020

In onze webshop vind je uiteraard diverse hoesjes voor de iPhone SE 2020. Omdat deze exact hetzelfde model heeft als de iPhone 8 passen dezelfde hoesjes ook. Bekijk onderstaand een kleine selectie van het aanbod of bekijk alle iPhone SE hoesjes.

De iPhone SE is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood en heeft een glazen voor- en achterkant met een bijpassende aluminium band. Draadloos opladen wordt ondersteund en de iPhone beschikt over IP67 water- en stofbestendigheid zodat deze bestand is tegen spatten en korte onderdompelingen in het water.

Omdat de iPhone SE qua uiterlijk identiek is aan een iPhone 8, blijft hij voorzien van een redelijk dikke boven- en onderkant. De bovenste ring bevat de 7-megapixel camera en microfoon aan de voorkant, terwijl de onderste ring een Touch-ID Home-knop bevat voor authenticatie op basis van vingerafdrukken.

Hoesje voor de iPhone 7 en iPhone 8 passen ook om de iPhone SE 2020.

De nieuwe iPhone SE is de enige iPhone in het huidige aanbod van Apple die nog steeds Touch ID i.p.v. Face ID heeft. Net als andere iPhones maakt hij gebruik van Haptic Touch voor snelle acties en contextuele menu’s.

De iPhone SE heeft een 12-megapixel camera met één lens en een diafragma van f/1.8, optische beeldstabilisatie en ondersteuning voor Portrait Mode en Portrait Lighting. De iPhone SE heeft geen Night Mode, maar er is wel Smart HDR, Wide Color Support en meer, plus een LED True Tone flitser met Slow Sync mogelijkheden.

De camera van de iPhone SE kan 4K video opnemen met maximaal 60 beelden per seconde met optische beeldstabilisatie en ondersteuning voor slow-mo video en time-lapse video. De naar voren gerichte camera ondersteunt ook de Portrait Mode met behulp van de beeldsignaalprocessor en de Neural Engine van de A13 Bionic.

Binnenin is de iPhone SE uitgerust met moderne chiptechnologie, met dezelfde A13 Bionic chip als de iPhone 11, waarvan Apple zegt dat het de snelste chip in een smartphone tot nu toe is. De A13 Bionic heeft een speciale 8-core neurale motor die 5 biljoen bewerkingen per seconde kan uitvoeren, twee Machine Learning Accelerators op de CPU en een Machine Learning Controller voor betere prestaties en efficiëntie.

Reviews van de iPhone SE 2020

De iPhone SE wordt grotendeels positief beoordeeld door recensenten die de prestaties van het apparaat in verhouding tot de prijs positief zien.

Hoewel het ontwerp van het apparaat is gedateerd, is het display uitstekend en de kwaliteit is solide. De A13 chip zorgt voor supersnelle prestaties.

De batterij is goed, maar de iPhone SE 2020 is niet zo duurzaam als de iPhone 8. De kwaliteit van de camera is uitstekend gezien de prijs van de iPhone.

Voor iedereen die nu nog een ouder model iPhone heeft, is het overstappen op de iPhone SE 2020 zeker de moeite waard. Dit geldt voor alle iPhones ouder dan de iPhone 8.

Je bestelt de iPhone SE 2020 bij bol.com vanaf €489,00 (64 GB), €539 (128 GB) of €659 (256GB)

Geef een reactie